MŰKÖRÖM BLOG

Milyen műköröm csiszológépet válasszunk?

 

A műkörömépítésben az egyik legfontosabb eszköz a csiszológép. Számos verzió közül választhatunk a piacon: forma, méret, szín, teljesítmény, befogószár, csiszológyűrű – ez mind szempont lehet egy új műköröm csiszológép vásárlásához, az egészen egyszerű gépektől a legprofibb szerkezetekig. Azonban ha hosszabb távra tervezünk, akkor érdemes jól megfontolni, hogy milyen típust választunk.

 

Fontos szempont a műköröm csiszológép egyszerű kezelhetősége és a csiszológyűrűk könnyű cserélhetősége, ezért érdemes olyan gépet választani, amihez több méretű gyűrűt is lehet csatlakoztatni. Az sem utolsó feltétel, hogy kényelmesen tárolható legyen és kis helyen is elférjen, a könnyű hordozhatóság érdekében. Előny, ha szabályozni lehet a fordulatszámot és jobb, ha megváltoztatható a forgásirány, így egy mozdulattal csiszolható a köröm jobb és bal oldala, ez balkezeseknek különösen előnyös.

 

Amennyiben minőségi, profi műköröm csiszológépre van szüksége a műkörömépítéshez, válasszon webáruházunk széles kínálatából, garantáltan nem fog csalódni portékánkban!

Termék ajánló: