2017-ben a műköröm díszítésé lesz a főszerep. Nagyon népszerű lesz a kis strasszokkal, vagy gyöngyökkel való játékos minta.

A körömdíszítés természetesen nem merül ki ennyiben, divatos lesz a virágminta, a csipkés hatás, és a mindenféle geometriai formák festése, illetve mindezek gyöngyökkel való kombinációja.

A színeket tekintve a kellemes pasztellszínek lesznek a legnépszerűbbek, például a babarózsaszín, a barackszín, a sárga, vagy akár a fehér. Ezek bármelyikét nyugodtan variálhatjuk majd fekete műköröm mintákkal. Divatban marad a nem minden ujjon egyforma műköröm, sőt! Jövőre akár mindegyik más is lehet, csak az a fontos, hogy a színek harmonizáljanak egymással. Szerencsére a sötét gél lakkok kedvelőinek sem kell szomorkodniuk, bátran használhatják majd kedvenc színeiket ők is!

Keress minket bizalommal műköröm alapanyagokért, zselés lakkokért, körömdíszítő eszközökért, illetve szívesen állunk rendelkezésedre műköröm gépekkel kapcsolatban is! Nézz körül webáruházunkban, legyél trendi 2017-ben is!