A különböző gél lakkok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az utóbbi időszakban, ami egyáltalán nem meglepő. De vajon mit kell pontosan tudni róluk és használatukról?

A gél lakkok 2010 környékén robbantak be a szépségiparba, elsősorban pedig a műkörmöket hivatottak kiváltani. A legtöbb gél lakk hibrid, UV-fényre keményedő anyagból készült, melynek legértékesebb tulajdonsága, hogy nem kopik és csak nagyon ritkán pattogzik le. Mivel nem vastagítja meg a körmöket, ezért sokkal természetesebb és egészségesebb hatást kelt a műkörmöknél. Mivel lakkról van szó, meglehetősen könnyen kezelhető, és nem hagy maga után festési csíkokat sem. A körmöt és a körömágyat fel kell készíteni, mielőtt applikálják a gél lakkot, de ezen túl felrakása és használata tökéletesen egyszerű, biztonságos. Felrakás után pedig viszonylag rövid idő kell, hogy felvegye végleges formáját és minőségét.  

Készletünkben rengeteg egyedi gél lakk található, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kellékeket. Nézz körül nálunk Te is!